Начало Продукти
Щори

 

ВЕНЕЦИАНСКИ ЩОРИ

Хоризонтални алуминиеви щори с ширина на лентата 25мм. Богата цветова гама /над 30 цвята/, надежден механизъм и укрепване. Всякакви размери започващи от 0.5 кв.м.

 

 

 

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

Вертикални щори с алуминиев профил и ламели от антистатичен текстил с ширина 89мм и 127мм. Богата цветова гама /над 100 цвята/.  Надежден релсов механизъм и укрепване. Всякакви размери започващи от 0.5 кв.м.

 

 

 

 

РОЛО ЩОРИ

Роло щори подходящи за директен монтаж върху дограмата. С AL ос и антистатичен плат. Цветова гама над 100 декора.

 

 

 

РИМСКИ ЩОРИ

Модерна алтернатива на пердета и завеси. Считат се за едно от най-елегантните и класически решения. Механизмът осигурява лесен демонтаж на текстила за почистване или подмяна. Предлага се богата гама от цветове. Изпълняват се в два модела: "СТИЛ" и "МАКСИ СТИЛ".

 

 
Дограма

 
Мебели

 

 

 

Предлагаме и изработваме всякъкъв вид  нестандартно обзавеждане/мебели/ от ПДЧ, и МДФ по задание на клиента. Разполагаме с богат избор на цветова гама и декори. Пълнота на предлагане - кухненски мебели, спални и детски стаи, дрешници и гардероби, офис обзавеждане.

Изработките се характеризират с високо качество на производство и издържливост на вложените материали.

Предлагаме към всяка клиетска поръчка  безплатно  3D визуализация за по-детайлен преглед преди изпълнение на проекта и монтаж на готовата конструкция.

 

 

 

 

 

( ! )  За допълнителна информация и запитвания посетете ни

или използвайте формата за контакти.